A VERLASS üvegrendszereket a SUNSET kifejezetten a pergola rendszereinek kiegészítő elemeként fejlesztette, tovább fokozva az általuk nyújtott komfortot.

Tiara Twinmax hőszigetelt lapozható üvegrendszer:

A Tiara Twin a lapozható üvegrendszerek családjába tartozik, azon belül a legkiemelkedőbb, felső kategóriás típusa, a szigetelt alumínium profilszerkezet, hőszigetelt biztonsági üvegpanelekkel egészül ki, magas minőségű, professzionális kialakítású termék.
5-ször jobb hőszigetelés, mint az egyrétegű üvegezéssel ellátott rendszereknél.
Az üvegpanelek keretekben helyezkednek el, az alsó és felső sínpálya biztosítja azok stabil megvezetését. Az üvegpanelek maximum 0,8 m szélességben és 2,7 m magasságban is kivitelezhető.
A panelenként 8 db 38 mm-es műanyag bevonatú, rozsdamentes görgőknek köszönhetően a panelek mozgása szinte hangtalan és súrlódás mentes.
Auto Brake Lock (ABL) rendszer, biztosítja az üveg panelek meglógását
Az alsó profil vízelvezetőként működik, így a rendszer az összegyűjtött vízmennyiséget az erre kialakított kifolyó nyílásokon üríti.

 

Üvegméretek:

2 féle üvegmérettel gyártható
4-20-4 hőszigetelt üveg
6-16-6 hőszigetelt üveg
(Ug=2,8 W/m2K)

 

A speciális profil kialakítás lehetővé teszi a sarokpontok összekötését fix elem nélkül

 

Szélterhelés:

Átlagon felüli szélterhelési mutatók


Opció:

Opcionálisan biztonsági zárral kiegészíthető

A Tiara Twinmax üveg tolóajtó rendszer még tovább fokozza pergoláink 4 évszakos használhatóságát, hozzájárul, hogy teraszunkat kivételes komfortban élvezhessük a hidegebb hónapokban is.

Garancia: 2 év

 

verlass 03 3

verlass 03 3