Kiegészítők

ZipScreen oldalárnyékolók

A ZipScreen oldalárnyékolóink pergola rendszereink legkedveltebb kiegészítő elemei, amelyek többféle anyagtípusban (SOLTIS 86, SOLTIS 92), és színben rendelhetőek.

Világításrendszerek

Világítás SKYMATIC pergola rendszerekhez. Figyelembe véve, hogy a világítás hozzáadott értéket képvisel a termék látványosságán, a Sunset mutassa be a legszélesebb körű és egyedi világítási alternatívákat az ízlése szerint.

Fűtésrendszerek

A Rio Grande a Tansun infravörös melegítők sorozatának egyik elit tagja, eleganciát adva a kvarc infravörös melegítők kínálatának. A kiváló minőségű, időjárás álló kvarc infravörös melegítő berendezés kiválóan alkalmas beltéri és kültéri…

Somfy vezérlések, érzékelők

Az öt csatornás Somfy IO távirányító segítségével egy adott csatornán a pergola tetőszerkezetét, a többi csatornákon pedig az oldalárnyékolók mozgathatóak, vagy akár a világítás vagy a fűtés rendszer vezérelhető vele.

Okos otthon

A Connexoon Terrace alkalmazás és otthon-automatizálási doboz segítségével okostelefonjáról irányíthatja az io-homecontrol technológiát alkalmazó árnyékolót és világítást.