SKYMATIC PERGOLA RENDSZEREK

SKYMATIC PERGOLA RENDSZEREK (BIOKLIMATIKUS PERGOLÁK)

01_Skycloud_web_1_899x575

SKYCLOUD BIOKLIMATIKUS PERGOLA

A SkyCloud bioklimatikus pergola a SkyMatic család egyik legkedveltebb típusa. 100 %-ban vízálló és hó álló tetőszerkezet biztosítja a lefedett terület alatti kényelmet az egész évben, 4 évszakon keresztül.

02_Skyfree_logozott_web_1_899x575

SKYFREE BIOKLIMATIKUS PERGOLA

A SkyFree pergola a SkyMatic család elhúzható tetejű és egyben bioklimatikus pergola rendszere, elegáns és szilárd kialakítású, amelyet kényelmesen használhat mind otthoni, mind vendéglátói környezetben.

03_Skyfix_web_1_899x575

SKYFIX BIOKLIMATIKUS PERGOLA

A Rio Grande a Tansun infravörös melegítők sorozatának egyik elit tagja, eleganciát adva a kvarc infravörös melegítők kínálatának. A kiváló minőségű, időjárás álló kvarc infravörös melegítő berendezés kiválóan alkalmas beltéri és kültéri…

CLASSIC PERGOLA RENDSZEREK

(STANDARD ELHÚZHATÓ PERGOLÁK)

HOMLOKZATRA SZERELT, FÜGGESZTETT CLASSIC PERGOLA

04_pino_web_1_899x575

PINO

A PINO Classic pergola rendszer egyedi és elegáns megoldást kínál olyan területeken, ahol az oszlop láb elhelyezése nem lehetséges.

05_Bosso_web_1_899x575

BOSSO

A BOSSO Classic pergola rendszer csakúgy, mint a PINO típus egyedi és modern megoldás az oszlop lábak elhelyezése nélkül történő pergola kivitelezésre.

HOMLOKZATRA SZERELT, FRONT OLDALON OSZLOP LÁBAKON ÁLLÓ CLASSIC PERGOLA

06_Cedrus_web_1_899x575

CEDRUS

A CEDRUS Classic pergola rendszer az egyik legkedveltebb Classic család kínálatában. A szerkezet elegáns és erős kialakítású, tökéletes választás otthoni és kereskedelmi környezetben egyaránt.

07_Willow_web_1_899x575

WILLOW

A WILLOW Classic pergola rendszer különleges formatervezésével, egyedi hozzá adott értéket képvisel a Classic család kínálatában. A szerkezet speciális íves kialakításának köszönhetően, sugárzó megjelenést biztosít lakóövezeti és vendéglátói környezetben egyaránt.

SZABADON OSZLOP LÁBAKON ÁLLÓ CLASSIC PERGOLA

08_Juniper_web_1_899x575

JUNIPER

A JUNIPER Classic pergola rendszer a legkedveltebb szabadon álló pergola a Classic család tagjai között, letisztult, modern kialakításának és kedvező árfekvésének köszönhetően. 

09_Oliva_web_1_899x575

OLIVA

Az OLIVA Classic pergola rendszer különleges formatervezésével, egyedi hozzá adott értéket képvisel a Classic család kínálatában. A szerkezet speciális íves kialakításának köszönhetően, sugárzó megjelenést biztosít lakóövezeti és vendéglátói környezetben egyaránt. 

10_Carpe_web_1_899x575

CARPE

Az CARPE Classic pergola rendszer különleges és erős kialakítású, tervezése során kulcsfontosságú tényező volt, hogy megfeleljen a „nagy léptékű” követelményeknek, mint például esküvői szalonoknak, éttermeknek, kávézóknak, rendezvény helyszíneknek.

11_Oxia_web_1_899x575

OXIA

Az OXIA Classic pergola rendszer különleges és erős kialakítású, tervezése során kulcsfontosságú tényező volt, hogy megfeleljen a „nagy léptékű” követelményeknek, mint például esküvői szalonoknak, éttermeknek, kávézóknak, rendezvény helyszíneknek. 

12_Selvi_web_1_899x575

SELVI

Az SELVI Classic pergola rendszer elegáns boltíves kialakítása révén izgalmas választás lehet otthoni és vendéglátói környezetben egyaránt. A SELVI Classic pergola rendszer független szerkezeti megoldásának köszönhetően kiválóan képes minden kültéri területet kényelmes nappalivá alakítani.

14_Aine_web_1_899x575

AINE

Az AINE Classic pergola rendszer egy speciális tagja a Classic családnak, kifejezetten a nyári szezonra tervezve. Itt nincs szükség dőlést adni a tetőszerkezetnek. A ponyvarendszer kialakítása lehetővé teszi, hogy a sínprofilokat síkban rögzítsük a szerkezetre. 

15_Daphne_web_1_899x575

DAPHNE

A DAPHNE Classic pergola rendszer tervezése során elsődleges tényező volt, hogy egy olyan termék szülessen, amely egyedi és elegáns megoldást kínál azokra a területekre, ahol nem lehet fix oszloplábakat telepíteni.

sekoya_web_1_899x575

SEKOYA (PARTY PERGOLA)

A SEKOYA Classic pergola rendszer tervezése során a DAPHNE pergola típusunkhoz hasonlóan elsődleges szempont volt, hogy egy olyan termék szülessen, amely egyedi és elegáns megoldást kínál azokra a területekre, ahol nem lehet fix oszloplábakat telepíteni. 

ÜVEGRENDSZEREK

ÜVEGRENDSZEREK (ÜVEG OLDALFEDÉSEK)

verlass_web_1

VERLASS MOTOROS ÜVEGRENDSZER

A VERLASS üvegrendszereket a SUNSET kifejezetten a pergola rendszereinek kiegészítő elemeként fejlesztette, tovább fokozva az általuk nyújtott komfortot. A VERLASS guillotine üvegrendszerek, függőleges síkban, távirányítóval vezérelt motoros üvegrendszerek.

verlass_02

ÜVEG TOLÓAJTÓ RENDSZEREK

A VERLASS üvegrendszereket a SUNSET kifejezetten a pergola rendszereinek kiegészítő elemeként fejlesztette, tovább fokozva az általuk nyújtott komfortot.

verlass_03

LAPOZHATÓ ÜVEGRENDSZEREK

A Rio Grande a Tansun infravörös melegítők sorozatának egyik elit tagja, eleganciát adva a kvarc infravörös melegítők kínálatának. A kiváló minőségű, időjárás álló kvarc infravörös melegítő berendezés kiválóan alkalmas beltéri és kültéri…