A SkyCloud bioklimatikus pergola a SkyMatic család egyik legkedveltebb típusa. 100 %-ban vízálló és hó álló tetőszerkezet biztosítja a lefedett terület alatti kényelmet az egész évben, 4 évszakon keresztül. A rendszerbe integrált motoron keresztül az automatizált alumínium panelek alkotják a mennyezetet, amelyek saját tengelyükön 0-135 fok között foroghatnak, nyitott, zárt vagy félig nyitott mennyezeti szerkezetet kapva korlátlan használati szabadságot biztosítanak. A mennyezeti paneleken elért szögek egyszerre biztosítják az védelem, a szellőzés és a fényvezérlés lehetőségeit. A rejtett esőcsatornáknak köszönhetően az esővíz észrevehetetlenül távozik az oszloplábakba integrált lefolyócsöveken keresztül. A SkyCloud pergola impozáns, letisztult formavilágával a bioklimatikus árnyékoló szerepe mellet az épület és a környezete egyedi építészeti elemévé válik.

A SkyCloud pergola termékcsalád összeállítható független termékként, amely a saját lábán áll, speciális konzolok segítségével, a mennyezetbe vagy az oldalfalra is rögzíthető a szerkezet.
A kívánt számú termék egymás mellett, a kívánt irányba történő összeszerelésével a SkyCloud modell lehetővé teszi, hogy teljes mértékben befedje a használni kívánt területet.

 

  

A SkyCloud rendszer 3 lamella típus változatban érhető el.
EcoCloud: 22 cm-es Alumínium íves panelek
ActiveCloud: 24 cm-es Alumínium szögletes panelek
MaxiCloud: 24 cm-es Alumínium hő és hangszigetelt szögletes panelek

TARTÓSSÁG: A SkyCloud bioklimatikus pergola használatával a tél során felmerülő hó terhelési probléma nem lesz többé probléma, a pergolát az év mind a négy évszakában szabadon használhatja.

VÉDELEM: Ha a SkyCloud pergola mennyezeti panelek zárt helyzetben vannak, akkor teljesen elszigetelődhet a külső tényezőktől, és biztonságban lesz, legyen szó zápor esőről, vagy akár hóesésről.

SZELLŐZÉS: A SkyCloud pergola mennyezeti paneljeit 0-135 fok között elforgatva a kívánt légáramlást biztosíthatja.

VILÁGÍTÁSVEZÉRLÉS: A SkyCloud pergola mozgatható paneljeinek köszönhetően a beáramló napfény függvényében helyezkedhet el, a nap folyamán változó körülményekhez mérten a legkényelmesebb helyen. Az esti órákban a SkyCloud pergola rendszer csúcsminőségű világító berendezései veszik át a szerepet. (panelekbe süllyesztett spot lámpák, keretben végigfutó Led szalag, keretbe süllyesztett spot lámpák).

HŐSZABÁLYOZÁS: A SkyCloud pergola mennyezeti panelek állítható szöge korlátlan kényelmet biztosít a külső és belső hőmérsékleti különbségekhez, szükséglete függvényében. Napnyugtát követően a hidegebb estéken a belső hőmérséklet emelése érdekében a nagyteljesítményű hősugárzó rendszereink veszik át szerepet.

 

motor

A tetőszerkezet mozgatásának vezérlését a SOMFY, a világ legjobb és legnagyobb motor és vezérlés gyártó cége biztosítja, amely kivételes garancia arra, hogy pergola rendszerünk sok-sok éven keresztül kiszolgálja Önt problémák nélkül.

  

 

MÉRETEK

A gyártáshoz szükséges méretek
A: Teljes szélesség
B: Teljes kinyúlás
C: Szerkezet magasság
a szélességi és a kinyúlási oldalon is sorolható a szerkezet 

 

minimum szélesség: 2 m
minimum kinyúlás: 1,97 m
maximális szélesség: 4,15 m
maximális kinyúlás: 6,5 m
maximális oszlop magasság: 3 m

 

SZÍNEK

A felületkezelés alapáron kérhető standard és texturált festéssel is
RAL 9016 Fehér
RAL 9028 Fehér
RAL 7016 Antracit
RAL 9001 Krém
RAL 7046 Szürke
RAL 7100 Hideg szürke
RAL 8100 Barna
RAL 8007 Barna
RAL 9005 fekete
egyéb RAL színek lekérés alapján akár alapáron, speciális színek felár ellenében

 

SUNSET PERGOLA RENDSZEREK, 5 ÉV GARANCIA!

Extraként rendelhető kiegészítők: LED világítás, Okos Otthon vezérlés, Oldalfedések (ZipScreen árnyékoló, Üvegrendszerek)