CLASSIC PERGOLA RENDSZEREK
(Standard elhúzható pergolák)

Homlokzatra szerelt, függesztett Classic Pergola

Homlokzatra szerelt, front oldalon oszlop lábakon álló Classic Pergola

Szabadon oszlop lábakon álló Classic Pergola

CLASSIC PERGOLA RENDSZEREK (Standard elhúzható pergolák)

CEDRUS

A CEDRUS Classic pergola rendszer az egyik legkedveltebb Classic család kínálatában. A szerkezet elegáns és erős kialakítású, tökéletes választás otthoni és kereskedelmi környezetben egyaránt. Kedvező ár fekvésű termék kiemelkedő tulajdonságokkal. A front oldalon alumínium oszlop lábakon támaszkodik, a hátsó oldalon lehetőség nyílik az erős acélszerkezet segítségével a homlokzati és mennyezeti rögzítéshez egyaránt. Az esővíz a homlokprofilba kiépített ereszcsatornán át az oszloplábakba integrált esőcsatornákból az itt kialakított kifolyó nyílásokon távozik.

AINE

Az AINE Classic pergola rendszer egy speciális tagja a Classic családnak, kifejezetten a nyári szezonra tervezve. Itt nincs szükség dőlést adni a tetőszerkezetnek. A ponyvarendszer kialakítása lehetővé teszi, hogy a sínprofilokat síkban rögzítsük a szerkezetre. A ponyva baldachinszerű használata és a kiemelkedően esztétikus formatervezés különlegessé varázsolja az AINE Classic pergola rendszert és ezáltal annak környezetét.

OLIVA

Az OLIVA Classic pergola rendszer különleges formatervezésével, egyedi hozzá adott értéket képvisel a Classic család kínálatában. A szerkezet speciális íves kialakításának köszönhetően, sugárzó megjelenést biztosít lakóövezeti és vendéglátói környezetben egyaránt. A szerkezeti felépítése megegyezik a WILLOW Classic pergola rendszer profilcsaládjával.

WILLOW

A WILLOW Classic pergola rendszer különleges formatervezésével, egyedi hozzá adott értéket képvisel a Classic család kínálatában. A szerkezet speciális íves kialakításának köszönhetően, sugárzó megjelenést biztosít lakóövezeti és vendéglátói környezetben egyaránt. A front oldalon alumínium oszlop lábakon támaszkodik, a hátsó oldalon lehetőség nyílik az erős acélszerkezet segítségével a homlokzati és mennyezeti rögzítéshez egyaránt. Az esővíz a homlokprofilba kiépített ereszcsatornán át az oszloplábakba integrált esőcsatornákból az itt kialakított kifolyó nyílásokon távozik.

CARPE

Az CARPE Classic pergola rendszer különleges és erős kialakítású, tervezése során kulcsfontosságú tényező volt, hogy megfeleljen a „nagy léptékű” követelményeknek, mint például esküvői szalonoknak, éttermeknek, kávézóknak, rendezvény helyszíneknek.

A CARPE Classic pergola rendszer is a „DIAMOND” és a „GOLD” profilcsalád elemeit használja fel, „DIAMOND” változatban akár 20 méteres vetülettel, „GOLD” széria esetén 16 m. A VERLASS motoros giotin és csúszó üvegrendszerivel kiegészítve olyan teret hozhatunk létre, ami téli és nyári időszakban egyaránt megfelelő. Más épített szerkezetekkel összehasonlítva, a szabad felhasználási lehetőségein túl a CARPE pergola rendszer választása az alacsony költségvetés mellett tökéletes megtérülést kínál a beruházáshoz.

OXIA

Az OXIA Classic pergola rendszer különleges és erős kialakítású, tervezése során kulcsfontosságú tényező volt, hogy megfeleljen a „nagy léptékű” követelményeknek, mint például esküvői szalonoknak, éttermeknek, kávézóknak, rendezvény helyszíneknek. Az OXIA Pergola rendszer a CARPE típus íves sínprofillal kialakított változata, hozzájárulva ezzel, hogy még légiesebb térérzetet biztosítson.

Az OXIA Classic pergola rendszer is a „DIAMOND” és a „GOLD” profilcsalád elemeit használja fel, „DIAMOND” változatban akár 20 méteres vetülettel, „GOLD” széria esetén 16 m. A VERLASS motoros giotin és csúszó üvegrendszerivel kiegészítve olyan teret hozhatunk létre, ami téli és nyári időszakban egyaránt megfelelő. Más épített szerkezetekkel összehasonlítva, a szabad felhasználási lehetőségein túl az OXIA pergola rendszer választása az alacsony költségvetés mellett tökéletes megtérülést kínál a beruházáshoz.

BOSSO

A BOSSO Classic pergola rendszer csakúgy, mint a PINO típus egyedi és modern megoldás az oszlop lábak elhelyezése nélkül történő pergola kivitelezésre. A BOSSO Classic pergola rendszer íves hordozó sínprofiljaira rögzített speciális acél merevítő rudak segítségével az épület homlokzatához vagy mennyezetéhez is rögzíthető oszlop lábak felhasználása nélkül. Az esővíz elvezetését a homlokprofilba kiépített esőcsatornában gyűjti össze és a két szélén vezeti ki.

DAPHNE (Party Pergola)

A DAPHNE Classic pergola rendszer tervezése során elsődleges tényező volt, hogy egy olyan termék szülessen, amely egyedi és elegáns megoldást kínál azokra a területekre, ahol nem lehet fix oszloplábakat telepíteni.
A DAPHNE Classic pergola rendszer is a „DIAMOND” és a „GOLD” profilcsalád elemeit használja fel, „DIAMOND” változatban akár 10 méteres vetülettel, „GOLD” széria esetén 9 m.

SEKOYA (Party Pergola)

A SEKOYA Classic pergola rendszer tervezése során a DAPHNE pergola típusunkhoz hasonlóan elsődleges szempont volt, hogy egy olyan termék szülessen, amely egyedi és elegáns megoldást kínál azokra a területekre, ahol nem lehet fix oszloplábakat telepíteni. A DAPHNE típusunkkal szemben a SEKOYA Classic pergola sínszerkezete íves kialakítású, ezzel is kiemelve a pergola függesztett hatását.

PINO

A PINO Classic pergola rendszer egyedi és elegáns megoldást kínál olyan területeken, ahol az oszlop láb elhelyezése nem lehetséges. A PINO Classic pergola rendszer lehetővé teszi, az épület homlokzatára vagy mennyezetére történő felszerelését, speciális acél merevítő rudak segítségével, amelyek a pergola hordozó sínprofiljaira vannak csatlakoztatva, anélkül, hogy az elülső oldalon tartó oszlopokra lenne szükség. Az esővíz a homlokprofilba integrált esőcsatornába jut, ahonnan biztosítva van az oldal irányú kifolyási lehetőség. A tetőszerkezetnek min. 6 fokos lejtésre van szüksége.

JUNIPER

A JUNIPER Classic pergola rendszer a legkedveltebb szabadon álló pergola a Classic család tagjai között, letisztult, modern kialakításának és kedvező árfekvésének köszönhetően. A szerkezeti felépítése megegyezik a CEDRUS Classic pergola rendszer profilcsaládjával. A szerkezet négy oszloplábon, akár szabadon álló, vagy akár fal mellé épített kivitelezési megoldást is kínál. Az esővíz a homlokprofilba kiépített ereszcsatornán át az oszloplábakba integrált esőcsatornákból az itt kialakított kifolyó nyílásokon távozik.

SELVI

Az SELVI Classic pergola rendszer elegáns boltíves kialakítása révén izgalmas választás lehet otthoni és vendéglátói környezetben egyaránt.
A SELVI Classic pergola rendszer független szerkezeti megoldásának köszönhetően kiválóan képes minden kültéri területet kényelmes nappalivá alakítani.

Alkategóriák

This is a sample description of "Homlokzatra szerelt, függesztett Classic Pergola" category

This is a sample description of " Homlokzatra szerelt, front oldalon oszlop lábakon álló Classic Pergola" category

This is a sample description of "Szabadon oszlop lábakon álló Classic Pergola" category

Kapcsolat

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol kényelmesen részletekbe menően meg tudjuk ismerni elképzeléseit, hogy professzionális, testre szabott műszaki és kiviteli megoldást tudjunk kínálni Önnek. Bemutatótermünkben lehetősége nyílik működő DEMO pergolánk megtekintésére és kipróbálására.

Bemutatóterem:
2119 Pécel, Határ utca 3 (Ipartelep) 3. em.
Mobil: +3620/545-1661
Mobil: +3620/330-4770

Nyitvatartási idő:
H-P: 8:00-16:00
Előre egyeztetett időpontban a fenti nyitvatartási időn kívül is szívesen látjuk bemutatótermünkben!

Nyitvatartási idő:
H-P: 8:00-16:00
Előre egyeztetett időpontban a fenti nyitvatartási időn kívül is szívesen látjuk bemutatótermünkben!

Galéria - SkyCloud galéria

TESZT TERMÉK Galéria

SUNSET PERGOLA RENDSZEREK, 5 ÉV GARANCIA!

 

SUNSET PERGOLA RENDSZEREK, 5 ÉV GARANCIA!

 

 KÉRJÜK ADJA MEG, MELY SUNSET TERMÉK IRÁNT ÉRDEKLŐDIK

SKYMATIC pergola rendszerek (bioklimatikus pergolák)

SKYMATIC PERGOLA RENDSZEREK (BIOKLIMATIKUS PERGOLÁK)

Homlokzatra szerelt, függesztett CLASSIC pergola

HOMLOKZATRA SZERELT, FÜGGESZTETT CLASSIC PERGOLA

Homlokzatra szerelt, front oldalon oszlop lábakon álló CLASSZIK pergola

HOMLOKZATRA SZERELT, FRONT OLDALON OSZLOP LÁBAKON ÁLLÓ CLASSIC PERGOLA

Szabadon oszlop lábakon álló CLASSIC pergola

SZABADON OSZLOP LÁBAKON ÁLLÓ CLASSIC PERGOLA
Névleges méretek megadás
Épülethez rögzített, vagy szabadon álló kivitel?

Skycloud web tech 1

Extra tartozékok
Extra tartozékok
Megjegyzés, kérdés, egyéb észrevétel
 
Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 10.0 MB

  Fűtés rendszerek - termékoldal - Galéria

  SkyCloud lamella típusok - kép

  Galéria - Somfy galéria

  Galéria - SkyFree galéria

  Galéria - SkyFix galéria

  Galéria - PINO galéria

  Galéria - BOSSO galéria

  Galéria - CEDRUS galéria

  Galéria - WILLOW galéria

  Galéria - JUNIPER galéria

  Galéria - OLIVA galéria

  Galéria - CARPE galéria

  Galéria - OXIA galéria

  Galéria - SELVI galéria

  Galéria - AINE galéria

  Galéria - DAPHNE galéria

  Galéria - SEKOYA galéria