SUNSET

sunset logo 4s opt

 

A SUNSET A.S. 2004-ben alakult és az elmúlt 16 év munkája sikeresen alapozta meg, hogy pergola és üveg rendszerei világviszonylatban is ismert és elismert szereplője az árnyékolástechnikai szegmensben. A termékeket Törökországban, Isztanbulban gyártják több mint 4000 m2-es gyártócsarnokukban. A világ számos országába jelen van hivatalos disztribútorai álltal. A folyamatos fejlesztések, a magasan képzett építész-, mérnök-, tervező-, és gyártástechnológus csapat, a gyártás során alkalmazott csúcstechnológiájú géppark, valamint a gyártás során és végén alkalmazott szigorú minőség ellenőrzési eljárás a záloga, a SUNSET pergola és üveg rendszerek egyedülálló, magas minőségének.

SUNSET Prémium Pergola és Üvegrendszerek biztosítják az Ön, a családja és a vendégei kényelmét az év minden napján.

 


 

HOGYAN?

SKYMATIC BIOKLIMATIKUS PERGOLA RENDSZEREI- professzionális megoldás minden időjárási körülmények között:

  • EXTRÉM NAPSÜTÉS: A bioklimatikus pergola (SKYCLOUD, SKYFREE) forgatható lamelláinak köszönthetően megfelelően nyitott állapotban, biztosítja a terület árnyékolását és szellőzését is. A levegő nem fülled be alatta, mint a fix rendszerű árnyékolók alatt.
  • SZAKAD AZ ESŐ: A SKYMATIC és CLASSIC pergola rendszereink 100%-os védelmet nyújtanak extrém esőzésben is a rejtett esőcsatornáinak köszönhetően. Az éjjel soha nem érhet véget…
  • A SZÉL IS FELTÁMAD: Teraszunkat a megszokott komfortban élvezhetjük, amennyiben pergola rendszereink viharálló alumínium tetőszerkezeteit kiegészítjük az oldalszélvédelem biztosítása érdekében Zipscreen oldalárnyékolóval vagy akár a Verlass automata üvegrendszer használatával.
  • ÁRNYÉKOS A LAKTÓTÉR: A bioklimatikus pergola rendszerünk forgatható lamelláin túl akár elhúzható változatban (SKYFREE) is kérhető, szabályozva az épületbe eső fény áramlását, elkerülve az indokolatlan árnyékolást.