5 ÉV GARANCIA

  

Küldetés és Vízió:

Vízió: Ugyanúgy ahogy ma, holnap is arra törekszünk, hogy túllépjük, és folyamatosan javítani tudjuk a nemzeti és nemzetközi ügyfeleink által támasztott elvárásokat. Visszavonhatatlan alapelvünk az őszinteség, szorgalmasság és az idő tisztelete.

Küldetés: Cégünk küldetése globális piacvezetővé válni az ágazatban. Ügyfeleinknek gyorsan, megfizethető és kiemelkedő műszaki megoldású, kiváló minőségű termékek előállítása nem feláldozva az egészséget, a biztonságot és a környezetvédelmet.

  

 

„5” ÉV GARANCIA!

A SUNSET A.S. garantálja, hogy ügyfeleinek világszínvonalú termékeket fog biztosítani, amelyek megfelelnek a 9001:2008 Nemzetközi Szabványügyi Szervezet követelményeinek. A SUNSET A.S. alapelve, hogy a vevői elégedettséget csak minőségi termékekkel lehet elérni és fenntartani!

A SUNSET A.S. garantálja, hogy megfelel mind a belföldi, mind a nemzetközi ügyfelek legmagasabb minőségi és biztonsági követelményeinek. E tekintetben a nemzeti és a nemzetközi piacokon a SUNSET a gyártás során „1.osztályú” anyagokat használ fel.

A SUNSET A.S. az általa gyártott összes termék esetében 5 év garanciát nyújt. Ezen időtartamon belül, amennyiben gyártási vagy alapanyag hiba merülne fel az alkalmazott magas szintű minőségügyi szabályozás ellenére, a Sunset A.S. rugalmasan, gyorsan és precízen megoldást kínál a probléma elhárítására.
Ezen alapelveket maximálisan felvállalva és követve áll a magyarországi partnerek szolgálatában a NOKONI GROUP KFT.